Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Esnafımızı Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmayacağız!

Yayınlanma Tarihi : 30.11.2023 13:25 Bu haber 159 defa okundu

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, deprem sonrası esnafın sorunları için her platformda görüş bildirdiklerini söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Esnafımızı Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmayacağız!

Esnafı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Her zaman onları ziyaret ederek taleplerini karşılamaya çalışacağız. Kapımız ve gönlümüz daima açık olacaktır" dedi.

Başkan Aziz Fatih Yılmaz, "Biz sizlerin her zamana yanında olmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra ki süreçte de aynı şekilde her şeyimizi paylaşarak, süreci yönetmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

 Ülkemizin içinde bulunduğu tüm sıkıntılı süreçlerde en başta gönüllülük esasıyla elinden gelenin en iyisini yapan esnafların özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra ki fedakârlığını ve özverisini takdirle karşıladıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Doğal afetler ve ekonomik sıkıntılardan en fazla etkilenen esnaflarımızın ‘Ahi Evran’ anlayışıyla hareket edip, her türlü sıkıntıya rağmen ticaretini sürdürme çabasını takdirle karşılıyoruz. Esnaflarımızın rahat ve huzurlu ortamda işini sürdürmesi kentin ve bölgenin ekonomik hayatının hareketliliği açısından büyük önem taşıyor. 6 Şubat’ta işyerleri yıkılan esnaflarımız için geçici iş alanları oluşturuldu, bununla birlikte muhtelif bölgelerimizdeki esnaflarımızın ilettiği talepleri çözüme kavuşturmak içinde canla-başla çalışıyoruz. Tüm ticari işletmeler ve esnaflarımızın ayakta kalabilmesi adına hükümetimizin Türkiye genelinde almış olduğu kararlar mevcuttur, inşallah bu zor günleri birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden atlatacağız. Özellikle 6 Şubat depremlerinden sonra işyerlerini vatandaşlarımıza açan esnaflarımızın bu duyarlı ve hassas yaklaşımını takdir ediyoruz. Bizi güçlü kılan işte bu birlikteliğimizdir. Cenab-ı Allah bu birlikteliğimizi daim eylesin, güçlü kılsın inşallah. Esnafın mutluluğu, ekonominin canlılığı şehrin de mutluluğu demektir."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol