Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Eskileri kalsın yeni hastane açılsın

Yayınlanma Tarihi : 12.10.2016 00:00 Bu haber 787 defa okundu

1050 yataklı yeni Devlet Hastanesinin açılmasını dört gözle bekleyen vatandaşlar, “Hatay Valiliği veya İl Sağlık Müdürlüğün hastanenin ne açılacağı konusunda bilgi vermelerini istiyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Eskileri kalsın yeni hastane açılsın

ESKİ HASTANELER KAPANMASIN

Vatandaşlar, şehir içerisinde bulunan hastanelerinde taşındıktan sonra ise acil ve muayene servisleri olarak kalmasını istediklerini belirterek, “Şehir içerisinde bir acil vaka yeni hastaneye gidene kadar yolda ölür. Bunun için yetkilerimiz bu konuda bir çalışma yaparak mevcut hastaneleri düzenleyerek acil ve muayene servisleri yapmalarını istiyoruz. Acil hastaların burada ilk tedavileri ve muayeneleri yapılır. Çok ciddi bir hasta varsa yeni yapılan Hatay Devlet Hastanesine gönderilir” dediler.

DOĞUMEVİNDEKİ ACİL KALSIN

Hatay Devlet Hastanesinin taşınmasından sonra Şirince’de bulunan Doğum Hastanesi’nin de söylentilere göre Antakya Devlet Hastanesi’nin olduğu yere taşınacağını ifade eden vatandaşlar Doğum Hastanesi’nin acil bölümünün ise yerinde kalmasını istediler. Hastanenin nüfus olarak oldukça yoğun olan bölgeden taşınmasının bölge için olumsuz durum teşkil edeceğini ve soruna çözüm bulunmasını talep ettiklerini dile getirdiler. 

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol