Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Eski Kumaşlardan Harika Eserler Ortaya çıkıyor

Yayınlanma Tarihi : 26.01.2023 16:35 Bu haber 263 defa okundu

Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Seval Gücel hız kesmeden devam ettiği kursları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Eski Kumaşlardan Harika Eserler Ortaya çıkıyor

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursa katılım gösteren kadınlar Seval hocadan aldıkları eğitim doğrultusunda ‘Eski Kumaş’ ve ‘Evde kalan ipleri’ değerlendirirken ortaya çok güzel eserler çıkarıyorlar.

Geri dönüşüm temalı kurslarına Hatay Gazi Evinde kısa bir süre önce start verdiklerini söyleyen Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Seval Gücel yaptığı açıklamada:” Kursumuz haftanın 2 günü gerçekleşecek olup Eylül ayına kadar devam edecektir. Ücretsiz olan kurslarımızda kursiyerlerimizle birlikte evlerimizde atıl durumda olan ipler, kumaşlar ve eski perdeleri en güzel biçimde değerlendiriyoruz. Kursiyerimiz çocuklar için süveterler, yetişkinler için hırka ceketler, çantalar ve atkılar işleyerek ellerinde bulunan ürünlerden harika eserler ortaya çıkarıyorlar. 

Eylül ayında bizim kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergimizi açmayı planlıyoruz. Kursumuza ilgi gösteren değerli kursiyerlerimize Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi Yönetimimize bizler sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ederken Hatay Gazi Evi yönetimine ev sahipliklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Kursumuza katılmak isteyenler olursa bizimle iletişime geçsinler lütfen.” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol