Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Engelliler basketbol takımı engel tanımıyor

Yayınlanma Tarihi : 26.12.2016 00:00 Bu haber 754 defa okundu

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu'nda Hatay’ı temsil eden lider Hatay Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği Mersin Silifke Engelliler Sanat ve Spor Derneği takımını 85-31 farklı mağlup etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Engelliler basketbol takımı engel tanımıyor

Antakya Kapalı Spor salonundaki karşılaşma iyi başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ilk periyotu 16-12 ve ikinci periyotu da 38-19 alarak ilk yarı bu skorla kapattı.

Oyun üstünlüğünü ikinci yarıda sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor üçüncü periyotu 64-25 ve son periyotu da 85-31 alarak karşılaşmayı bu skorla kazanmayı bildi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor takımında Songül Çelik 24, Eser Gültekin 19, Murat İlengöz 18 sayı atarak maçın en fazla skor üreten isimleri olmayı başardılar

YAĞBASAN: HATAY’IN ADINI ZİRVEYE TAŞIMAYA KARARLIYIZ

Mersin ekibi Silifke Engelliler Sanat ve Spor Derneği Takımı'nı büyük bir fark ile mağlup ettiklerinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım Antrenörü Mehmet Yağbasan, "Sporcularımızın hiçbir engel tanımadan hayatlarını sürdürmeleri ve böyle güzel başarılara imza atmaları oldukça gurur verici. Bizler dün olduğu gibi bugün de başarılarımıza bir yenisini ekledik. Bugünkü maçımızda rakibimize fark atarak oldukça başarılı bir performans sergiledik. Her zaman söylediğimiz gibi Hatay’ın adını zirveye taşımaya kararlıyız. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyerek başarılı olmamıza büyük katkıları olan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol