Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ENGEL TANIMAYAN YÜREKLERE BÜYÜK ALKIŞ

Yayınlanma Tarihi : 23.02.2016 00:00 Bu haber 896 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler Süper Ligi’ndeki mücadelesini özveriyle sürdürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
ENGEL TANIMAYAN YÜREKLERE BÜYÜK ALKIŞ

Oynadığı maçlar ile Hatay’a başarılar yaşatmak için engel tanımayan HBB’li sporcular, 14. Hafta maçları kapsamında Antalya Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı Nazım Koka Futbol Sahası’nda konuk etti.

Sahaya, son dönemlerde ülkemizde yaşanan makûs gelişmelere karşı ay yıldızlı Türk Bayrağı ile çıkan HBB ekibi büyük alkış aldı. Ligin dişli ekibi Antalya Manavgat’a direnemeyen HBB, sahadan 3- 0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

HBB’DEN BÜYÜK DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın engel tanımayan yürekli sporcular olarak büyük önem verdiği futbolcular, bu sonuçla ligde 7. sıradaki konumunu koruyan HBB, kalan maçlarda galibiyet mücadelesi ortaya koyarak üst sıraları zorlamak için sahaya çıkacak.

Maç sonrası sporcuları tek tek tebrik eden HBB Başkan Vekili Serdar Güven, HBB ekibi ve rakip takımın oyuncuları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Oyuncularla birebir ilgilenen Başkan Vekili Güven, her iki takıma da ligde başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol