Hatay Mahalli Haber
MENÜ

En öncelikli Ihtiyaç Barınma Ve Hijyen

Yayınlanma Tarihi : 23.02.2023 21:39 Bu haber 203 defa okundu

Kılıcdaroğlu Hatay da yaptığı incelemeler sonrası şu açıklamayı yaptı; ”Bugün Hatay'ın Defne ilçesindeydim. İnsanlarımızın acil ihtiyaçları var, onları yakından dinledim, çalışmaları yerinde inceledim. 

Paylaş Paylaş Paylaş
En öncelikli Ihtiyaç Barınma Ve Hijyen

En öncelikli ihtiyaç barınma ve hijyen koşullarının bir an önce sağlanması. Bunun için hızla yeni adımlar atıyoruz. En öncelikli Ihtiyaç Barınma Ve Hijyen

Belediye başkanlarımız ilk günden beri bütün deprem bölgesinde güçlerinin üzerinde bir çaba göstererek halkın sorunlarını çözmeye ve yaralarını sarmaya çalışıyorlar. Buraya yardıma koşan bütün belediyelere, kurumlara, tüm emekçilere ve gönüllülere teşekkür ediyorum.

Hatay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanetidir. Atatürk’ün hasta yatağından kalkıp, Hatay’ı yeniden vatana katmak için gösterdiği o büyük çaba bizlere ilham vermeli. Bu emanetleri yeniden ayağa kaldırmak için gelecekte dirençli, güvenli bir kent olarak var olmasını sağlayacak koşulları yaratmaya mecburuz.

Evet bu enkazı kaldıracağız, yaralarımızı saracağız ve bölgedeki şehirlerimizi hayata döndüreceğiz. Ancak bu yeniden inşayı yaparken kadim şehirlerimizin eşsiz kültürel kimliklerini kaybetmeden yapmalıyız. Her birimiz elimizi taşın altına koyacağız. 

Canla başla dayanışma içinde olan onurlu halkımızla beraber, o güzel insanlar için, şehirlerimize sahip çıkacağız. Çünkü başka Hatay yok, başka Kahramanmaraş yok, başka Adıyaman yok. Hepsi ama hepsi bizi biz yapan parçamızdır. Bunu hiç unutmayacağız.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol