Hatay Mahalli Haber
MENÜ

El Kaabi Için Bize Gelen Resmi Teklif Yok

Yayınlanma Tarihi : 22.11.2022 00:36 Bu haber 322 defa okundu

Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, katıldığı bir yerel kanala açıklamalarda bulundu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
El Kaabi Için Bize Gelen Resmi Teklif Yok

Takımdaki yükselen grafikten memnun olduğunu vurgulayan Başkan Tazearslan, sezonu ilk 10 sırada bitirmek istediklerini açıkladı.

Başkan Tazearslan, konuşmasında, takımdaki motivasyonun yükselmesinden ve ligdeki hedefine değindi. 

Volkan Demirel ile takımın çok güzel bir ivme yakaladığını dile getiren Başkan Tazearslan, "Volkan hocamızın futbolcularımızla kimyası uyuştu. Şu an için futbolcularımız mutlu, bizler de mutluyuz, taraftarımız da mutlu, her şey yolunda gidiyor. Küme düşme potasından kurtulmuş durumdayız. Hedefimiz ilk 10 sıraya girmek. Bu arayı da değerlendirmek istiyoruz, motivasyonumuzu tazelemek istiyoruz. Devre arası takviyelerle daha iyi noktaya geleceğiz. Hocamızın istekleri doğrultusunda değerlendirmelerimizi yapıp kadromuzu güçlendireceğiz, kimsenin şüphesi olmasın" sözlerini kaydetti. 

EL KAABİ’YE SÖZLEŞME UZATMAYI TEKLİF EDECEĞİZ

Acun Ilıcalı'nın başında olduğu Hull City'nin El Kaabi'yi radarına aldığı iddialarına açıklık getiren Başkan Tazearslan, "Şu an için bize gelen resmi bir teklif yok. El Kaabi bizim için kilit oyunculardan biri. Sezon sonu sözleşmesi bitecek. Sözleşme uzatmayı teklif edeceğiz, El Kaabi'yi takımda tutmak istiyoruz" sözlerini kaydetti. 

Öte yandan takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Faslı hücum oyuncusu, gol krallığı sıralamasında 6. sırada yer aldı. 13 maçta 5 gole imza atan El Kaabi, Demirel yönetiminde 4 kez filelere havalandırdı. 

Son olarak taraftara seslenen Başkan Tazearslan, taraftarın desteğine teşekkür etti ve "Stadımız doldukça daha çok kenetleniyoruz. Bu zorlu süreçte bizi yalnız bırakmasınlar. Tek dileğimiz ve isteğimiz bu yönde" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol