Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defneye Ilçesine 2 Park Daha

Yayınlanma Tarihi : 13.09.2026 18:06 Bu haber 55 defa okundu

Parklardan birine depremde ölen “Duygu Kerimoğlu” adı verildi

Paylaş Paylaş Paylaş
Defneye Ilçesine 2 Park Daha

Defne Belediye başkanı Halil İbrahim Özgün’ün seçim öncesi ilçeye kazandırma sözünü verdiği 2 parkın yapımını daha tamamlayarak hizmete açtıklarını duyurduDefneye Ilçesine 2 Park Daha

Hafta sonunda cuma günü ilçenin Harbiye ile Yeşilpınar mahallelerinde oluşturulan parklar törenle hizmete girdiDefneye Ilçesine 2 Park Daha

Başkan ÖZGÜN gelişmeyi şöyle duyurdu;

“Defne’mize iki yeni park daha kazandırdık; çocuklarımız ve halkımız için kentimizin yaşam alanlarını büyütmeye devam ediyoruz.

Parklarımızdan birine, 6 Şubat depremlerinde yitirdiğimiz kıymetli yol arkadaşımız Duygu Kerimoğlu’nun adını verdik. Duygu’nun hatırasını Defne’mizde yaşatacak parkımızın açılışını kıymetli ailesiyle birlikte gerçekleştirdik. Duygu’yu bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyorum.

Yeşilpınar Mahallemize kazandırdığımız Yeni Parkımızı da çocuklarımızın ve halkımızın kullanımına açtık. Çocuklarımızın güvenle oynayacağı, ailelerimizin güzel vakit geçireceği çok güzel bir yaşam alanını daha Defne’mize kazandırdık.

Partimizin kıymetli yöneticileri, belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve kıymetli hemşerilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz açılışlarımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.

Defne’mizin her mahallesine dokunan, çocuklarımızın geleceğine ve kentimizin yaşamına değer katan yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz. “

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol