Yeni eğitim öğretim yılı heyecanı başlarken, Defne’de minik öğrencilerin okula uyum eğitimleri büyük bir coşkuyla sürüyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, bu kapsamda Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve velilerin heyecanına ortak oldu.

Sınıfları Tek Tek Gezdiler
Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından karşılanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, uyum eğitimi alan birinci sınıf öğrencilerinin dersliklerini ziyaret etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen, onlarla sohbet ederek okul heyecanlarına ortak olan Gülistan, çocuklara yeni eğitim döneminde başarılar diledi.
Veliler ve Öğretmenlerle İstişare
Ziyaret esnasında okulda görev yapan öğretmenler ve okul yönetimiyle bir araya gelen Kemal Gülistan, yeni eğitim öğretim yılına yönelik yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerin fedakâr çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülistan, eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Okul bahçesinde çocuklarını heyecanla bekleyen velilerle de sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, uyum haftasının hem öğrenciler hem de aileler için önemine değinerek velilerin heyecanını paylaştı. Ziyaret, öğretmen ve velilerin eğitime dair iyi niyet temennileriyle sona erdi.