Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne Atatürk Stadı’nın Hizmetkarı: MİTHAT MERSİN

Yayınlanma Tarihi : 29.11.2022 22:21 Bu haber 440 defa okundu

Defne Spor İşleri Müdürü Mithat Mersin, Atatürk Stadının yenilenmesi konusunda gösterdiği çaba takdir ediliyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne Atatürk Stadı’nın Hizmetkarı: MİTHAT MERSİN

Mithat Mersin, görevde bulunduğu 4 yıl içerisinde Defne Atatürk Stadının bakım ve onarım çalışmalarını yakından takip ederek, Hatay’daki amatör kulüplerin hizmetine sunulması için çaba gösterdiklerini belirtti.

Başarılı idareci profili ile dikkatleri üzerine çeken Mithat Mersin, geçmişte Çekmece Stadı olarak bilinen ve yeni ismi Defne Atatürk Stadı ile amatör kulüplerin hizmetine giren spor tesisinin eksiklerinin giderilmesi için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

YÜRÜYÜŞ PARKURU VE ATLETİZM PİSTİ

Mithat Mersin, gazetemize yaptığı açıklamada, stadın çevresine ait alana yürüyüş parkuru ve atletizm pisti yapılması için onay beklediklerini söyledi.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’den her zaman maddi ve manevi büyük destek gördüklerini belirten Mithat Mersin, “Defne ilçesinde bulunan tüm spor tesislerimizi özellikle yakından takip eden Belediye Başkanımız sayın İbrahim Güzel, gençlerimizin spor yapmalarını kolaylaştıracak her türlü sportif faaliyetlerin rahatlıkla yapılması için olağanüstü çaba göstermektedir. Bu konuda ilk etapta, Defne Atatürk Stadından 7’den 70’e herkesin faydalanması için yürüyüş parkuru ile gençlerimizin spor yapmaları için de atletizm pisti yapılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

DEFNE ATATÜRK STADI GECE-GÜNDÜZ AMATÖR KULÜPLERE HİZMET VERİYOR

Mithat Mersin, Defne Atatürk Stadında tüm kulüplere hizmet verdiklerine dikkat çekerek, “Kentimizde amatör kulüplerimiz için yeterli saha ve tesis olmamasından dolayı tek saha konumundaki Defne Atatürk Stadını sahası olmayan kulüplerimizin emrine sunduk. Sahamız gece-gündüz hizmet veriyor. Işıklandırmalarımız yeterli olmasa da antreman yapmaya müsait durumda. Aydınlatmanın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Defne ilçesinde Atatürk Stadı dışında da spor tesislerinin var olduğunu anlatan Mithat Mersin, özellikle yaz sezonunda yüzme kurslarında Hatay genelinde rekor sayıda öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi.

YENİLİKLER HER ZAMAN OLACAK

Defne Atatürk Stadı’nda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Defne Spor İşleri Müdürü Mithat Mersin, “Tribünlerde koltuk sayısının artması yanısıra daha önce iki takım sahaya aynı tünelden çıkıyordu, yeni bir düzenlemeyle evsahibi ile konuk takım çıkış tünellerini ayırdık. Yine hakem odasında düzenleme yaptık. Sporseverlerin en rahat ve en güvenli bir şekilde maç izlemelerini sağlamak için yeniliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasının sonunda Defne Atatürk Stadına gelen amatör kulüplere ve seyircilere seslenen Mithat Mersin, “Ne olur tesislerimizi evimiz gibi kullanalım, tahrip etmeden, zarar vermeden, sahiplenelim, hijyenik özelliğini koruyalım. Gençlerimizin gönül rahatlığıyla spor yapabileceği alanı koruma altına alalım” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol