Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Defne 2013 Spor Grup Şampiyonu oldu

Yayınlanma Tarihi : 18.02.2016 00:00 Bu haber 941 defa okundu

Hatay Süper Amatör Ligi Grubunu şampiyon olarak birinci sırada tamamlayan Defne 2013 Spor, gruptaki son maçında Odabaşı Belediyespor’a gol yağdırdı ve sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Defne 2013 Spor Grup Şampiyonu oldu

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Defne 2013 Spor, teknik direktör Aykan Öksüz yönetiminde Play-Off Grubuna yükselmeyi aylar öncesinden garantiledi.

Rakipleriyle arasındaki puan farkını açan Defne 2013 Spor son maçında da sahaya galibiyet için çıkarak sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Teknik direktör Aykan Öksüz, ilk hedeflerini başarıyla tamamladıklarını, şimdi sırada Play-Off maçlarının bulunduğuna dikkati çekti.

KÜÇÜKDÜVEYKİ: HEDEFİMİZ AYNI BAŞARIYI PLAY-OFF’DA DA TEKRARLAMAK

Kulüp Başkanı Oktay Küçükdüveyki, grup maçlarında elde ettikleri başarıdan dolayı futbolcularını ve teknik heyetini kutladı.

Hedeflerinin aynı başarıyı Play-Off Grubunda tekrarlamak olduğunu vurgulayan Başkan Küçükdüveyki, “Defne 2013 Spor yönetim kurulu üyeleriyle büyük bir dayanışma içerisinde hareket ederek, bu başarıyı sağladık. Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım benim için değerlidir. Onların emekleri ve dayanışmaları ile buralara geldik, bununla yetinmeyerek daha büyük hedeflere koşacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz” diye konuştu.

GÜLBAHAR: YAKINDA BOMBALARI PATLATACAĞIZ

Kulübün 2. Başkanı Yılmaz Gülbahar da, Defne 2013 Spor’un grup maçlarını başarıyla tamamladığını, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Büyük hedefler peşinde koşmak üzere yola çıktıklarını belirten Gülbahar, “Şu andan itibaren BAL’ı düşünüyoruz, başka da bir düşüncemiz yok. Bizim olduğumuz yerde hedef olur, hedefsiz yerde olmayız. Yakında bombaları patlatacağız, aramıza yeni oyuncular katılacak. Kaliteli transfer yaparak, gücümüze güç katacağız. Oyuncularımı ve teknik heyetim ile yönetici arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada Defne 2013 Spor-Odabaşı Belediyespor maçını izlemek üzere stada gelen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, grubu birinci olarak bitiren bölgesinin takımını kutladı ve yöneticilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol