Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Cumhur Ittifakı HBB Ve HATSU Bütçelerini Onayladı

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2022 02:55 Bu haber 192 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kasım Ayı Olağan Toplantısı 2.  Birleşimi ardından basın açıklamasında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Cumhur Ittifakı HBB Ve HATSU Bütçelerini Onayladı

 “Mesele Hatay ise gerisi teferruattır” ifadesiyle sözlerine başlayan Yavuz, “Oy birliğiyle iki kurumun da bütçesini onayladık. HATSU yöneticileri, kendi deyimleriyle çok zor bir süreçten geçtiklerini, kurumun neredeyse iflasın eşiğinde olduğunu dile getirdiler. Toplantıda Cumhur İttifakı paydaşları, HBB ve HATSU yetkilileri ile yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde idarenin istediği yüksek rakamlar değil, Hatay halkının da menfaatini düşünerek yüzde 25’lik bir iyileştirmenin uygun olacağına kanaat getirdik” dedi.

HATAY HALKININ MENFAATİNİ DÜŞÜNEREK HAREKET ETTİK

Başkan Yavuz, “İnşallah evlerimizde daha sağlıklı, ‘Çok şükür bugün de su var’ diyecek noktaya geliriz. Hatay’ın birçok noktasında suların akmadığını görüyoruz. İlerleyen zamanlarda bunun müsebbibi AK Parti demesinler. ‘Biz zam istedik, yapmadılar’ demesinler diye bu iyileştirmeyi gözümüzü kırpmadan, Hatay halkının iyiliği için yaptık. İnşallah 2023 yılında suların kesik olduğu, caddelerin ve sokakların kir pas içinde olduğu bir Hatay değil, suların dokunduğumuz her dakikada aktığı, pırıl pırıl bir şehir hayaliyle 2023 bütçesi Hatay’ımıza hayırlı olsun” sözlerini kaydetti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol