Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ÇİFTÇİYE MÜJDE

Yayınlanma Tarihi : 01.04.2016 00:00 Bu haber 1210 defa okundu

Türkiye ve Rusya arasında başlayan krizin ardından, Çin’de kurulu bulunan Hanhao Fetilier Limited Türk çiftçisinin imdadına yetişti. Firmanın ürettiği DAP, ÜREA ve NPK gübreleri “Birim alanda yüzde yüz verim artışı” ile çiftçinin yüzünü güldürmeye başladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
  ÇİFTÇİYE MÜJDE

Dünya nüfusunun hızla arttığı bir dönemde Açlık ve Beslenmekonusunun en büyük sorun olduğuna dikkat çeken Firma sahibi Nedim Bulducjan, bu yüzden bütün dünyada birim alanda daha fazla ürün alma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Bilimsel araştırma ve çalışmalar sonrasında ürettikleri gübrelerin özellikle buğday, arpa, yulaf, çavdar, mısır, ayçiçeği, pancar, patates tarlaları ile zeytin, elma, armut ve badem de verimi ikiye katladığını belirten Bulducjan, Ağırlıklı olarak, kompoze gübre, azot gübre, biyolojik gübre, nitrat ve fosfat gübre üretiyoruz. Yeni tip gübre araştırmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Dünyanın dört bir yanında pazarladığımız gübrelerimizle, piyasalarda farkındalık yarattık. Ürünlerimizi kullanan çiftçilerin gelirlerini ikiye katlaması bizim en büyük gururumuz oluyor. Gelirlerini katlamayı hedefleyen çiftçilerimiz ile tarım kooperatiflerimiz bize nbulduk000@gmail.com E.Posta adresimizden ulaşabilirler dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol