Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çiçek Göndermeyin Depremzedelere Bağış Yapın!

Yayınlanma Tarihi : 02.04.2024 20:14 Bu haber 23 defa okundu

31 Mart yerel seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre Hatay’da rekor oyla kazanarak Arsuz Belediye Başkanlığı görevine seçilen Sami Üstün, Arsuz halkına teşekkür ederken, kutlama için çiçek göndermek yerine deprem mağdurlarına bağış yapılmasını istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çiçek Göndermeyin Depremzedelere Bağış Yapın!

Belediye başkanlığı tebriği için çiçek yollamak yerine Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği’ne bağışta bulunulması çağrısı yapan Üstün, “Tebrik çiçekleriniz bağış olsun. Çiçek veya hediye yerine deprem mağdurlarımıza bağışta bulunmanızı rica ediyorum. Anlayışınız için teşekkürler” dedi.Çiçek Göndermeyin Depremzedelere Bağış Yapın!

Yüzde 64,4 oy oranı ile Hatay’daki belediyeler arasında en yüksek oy oranı ile seçim kazanan Sami Üstün, halkın teveccühüne şu cümlelerle teşekkür etti, “Kıymetli Arsuz halkı, seçim kampanyamız sonucunda sizlerin teveccühü ile kesin olmayan sonuçlara göre en yüksek oyu almış bulunmaktayız. Kampanyamız boyunca söylediğimiz hususu tekrar belirtmek isterim ki; bizim işimiz de gücümüz de Arsuz olacak. Demokrasi içerisinde geçen seçim süresince çalışma yürüten diğer aday arkadaşlarıma da bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

Adaylığımız açıklandığı andan itibaren desteklerini biran olsun esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız S. Özgür Özel’e, partimizin ayrı ayrı tüm kademelerinde görev alan yol arkadaşlarıma, aileme ve en önemlisi de bizlere inanıp desteklerini esirgemeyen siz değerli Arsuz halkına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol