Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP’li Güzelmansur, AK Partili Yayman’ın Açıklamalarına Yanıt Verd

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2022 02:53 Bu haber 204 defa okundu

İddiaların temelinde ‘kaybetme kaygısı’ var!CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman’ın 6’lı masaya yönelik eleştiri ve iddialarını yanıtladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP’li Güzelmansur, AK Partili Yayman’ın Açıklamalarına Yanıt Verd

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında 6’lı masayı oluşturan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti’ye eleştirilerde bulunarak, seçim zamanı yaklaştıkça masanın dağılacağını iddia etti. TBMM’de konuşan Yayman, 6’lı masanın yerli ve milli bir muhalefet olmadığını savundu.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, AK Parti’li Yayman’ın eleştiri ve iddialarının temelinde kaybetme kaygısı olduğunu öne sürdü.

“BİR AN ÖNCE SANDIĞA GİDİLMESİNİ İSTİYORUZ”

CHP’li Güzelmansur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Temennilerini dile getiriyorlar. 6’lı masa, sağlam ayakların üstünde duran bir masa. Hiçbir sıkıntı, çatırdama yok. Sayın Genel Başkanımız da bu konuda oldukça hassas ve biz Türkiye’yi yönetecek kadrolarımızla 7 ay sonra inşallah iş başına geleceğiz. Kaybedeceklerini biliyorlar. Kaygıları bu yönde olduğu için temennileri de aynı doğrultuda oluyor. Ancak, 6’lı masanın dağılması durumunda şansları olacağına inanıyorlar. Yerli ve milli olmak konusunda ise neye dayanarak bunu dile getiriyorlar? Neyin ne olduğuna sandıkta halk karar verecek. Biz istiyoruz ki bir an önce sandığa gidilsin.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol