Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BİLARDO CENTİLMENLİK SPORUDUR

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2016 00:00 Bu haber 932 defa okundu

Bilardo sporunu yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalarını Defne ilçesinde sürdüren Çekmece Spor Kulübü, Bilardo Türkiye Şampiyonluğu öncesinde ülkenin dört bir yanından bilardoculara ev sahipliği yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
BİLARDO CENTİLMENLİK SPORUDUR

Çekmece Mahallesi'ndeki bilardo salonunda düzenlenen Türkiye şampiyonası ön hazırlık turnuvasını izleyen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, "Bilardo, centilmenlik sporudur. Centilmenlikle anılmak kadar bilardo sporunu yaygınlaştırmak da önemli bir adımdır. Türkiye Şampiyonası ön hazırlık turnuvasına yaptığımız ev sahipliğinin, bir gün Türkiye Şampiyonasını yaptığımız günlere dönüşmesini temenni ediyorum" dedi.

BİLARDO DEFNE’DE YAYGINLAŞMALI

Çekmece Spor Kulübü Başkanı Sabahattin Aslan, Hatay İl Temsilcisi İbrahim Aksoy tarafından karşılanan Başkan Yaman, spora ve sporcuya verilen katkının sağlıklı toplum oluşturmadaki katkılarına vurgu yaparak, 11 yıldır Türkiye Bilardo Kadın Şampiyonu Gülşen Değener'e bilardo sporunun Defne'de yaygınlaşması için katkı sunacağını söyledi.

Amatör sporun ülkemizde gelişmesi ve önemli dereceler elde etmesiyle sağlıklı yaşam kültürünün de yerleşmiş olacağına değinen Başkan Yaman, bilardo sporunun sadece erkeklere ait olmayıp, kadınların da ilgileneceği spor olduğunu anımsattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol