Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Benim Partim Hatayspor!

Yayınlanma Tarihi : 08.04.2024 08:09 Bu haber 68 defa okundu

Hataypor'un tribün liderlerinden 31 Asi Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Songül Taşdelen, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Öntürk'ü tebrik ederek, Hatayspor'a sahip çıkmasını istedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Benim Partim Hatayspor!

Songül Taşdelen, HBB Başkanlığına seçilen Mehmet Öntürk'ü tebrik etmesi nedeniyle kendisine eleştiride bulunanlara, "Ne AK Parti, ne CHP ne de diğerleri hiçbir zaman umrumda değil. Kim Hatayspor'un yanında olur, destek olursa onun yanında oluruz. Benim partim Hatayspor'dur" cevabını verdi.Benim Partim Hatayspor!

Hatayspor'a hizmet edenleri her zaman saygı ile anacaklarını belirten 31 Asi Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Songül Taşdelen, "Hatayspor için kim emek vermiş ve katkıda bulunmuşsa, Allah ondan razı olsun, her zaman saygı ile yad edeceğiz. Partisi, ismi cismi ne olursa olsun, yapılan hizmetleri unutmayacağız. Ahde vefayı bilen insanlarız" diye konuştu.

15 BELEDİYE BAŞKANINI İSTANBULSPOR MAÇINDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Hatayspor'a gönülveren herkese çağrıda bulunan Songül Taşdelen, "Başta göreve seçilen HBB Başkanı Mehmet Öntürk başta olmak üzere tüm Belediye Başkanlarını Mersin'de oynayacağımız İstanbulspor maçında tribünde görmek istiyoruz. 15 Belediye Başkanımızla güçbirliği yaparak, Hatayspor'un en zor gününde yanlarında olmalarını bekliyoruz. Çünkü gün takımımıza sahip çıkma günüdür, siyaset dönemi bitmiştir, Hatay'a hizmet, Hatayspor'a destek olma günüdür" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol