Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ben ve ekibim Hatayspora para için gelmedi

Yayınlanma Tarihi : 16.02.2016 00:00 Bu haber 1015 defa okundu

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Ben ve ekibim Hatayspora para için gelmedi

Ben ve ekibim Hatayspora para için gelmedi

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, takımının son 4 maçta ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını belirterek, “Kötü günlerin ardından yenilmemeyi öğrenen takım olduk” dedi.

Bayram Toysal, yardımcıları Hakan Çimen, Sedat Kutnu ve kaleci antrenörü Metin Aktaş ile birlikte Harbiye Venedik Restaurant’ta düzenlediği basın toplantısında, takımının son 4 maçlık periyodunu ve gelecekle ilgili planlarını anlattı.

Sıkıntılı bir dönemde göreve geldiklerini belirten Toysal, şöyle konuştu:

“Bir teknik adam olarak takımımın son 4 maçta ortaya koyduğu performanstan memnunum. En azından kötü günlerin ardından yenilmemeyi öğrenen takım olduk. Hatayspor 4 maçtır yenilmiyor, sezon boyu her maçta gol yiyen takım Anadolu Üsküdar ve Bayrampaşaspor maçlarını gol yemeden tamamlamadı. Bazı şeylerin değiştiğini görüyorum. Ama tüm istediklerinizi biranda yapmanız mümkün değil. Spor kamuoyundan şunu istiyorum; bize biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olsunlar. Hatayspor’un bulunduğu yerden bizde memnun değiliz, bunu düzeltmek için de buradayız.”

BEN HATAYSPOR’DA YETİŞTİM, ŞİMDİ DE HİZMET ETMEK GÖREVİM

Teknik direktör Bayram Toysal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın isteği doğrultusunda göreve davet edildiğini ifade ederek, “Daha öncede bu kulüpte ben çalışmayı arzu etmiştim olmamıştı, daha sonra teklif geldi, o dönemde de ben başka bir kulüpte çalışıyordum. Kısmet bugüneymiş. Ben bu kulübün evladıyım, burada yetiştim, kendimi geliştirdim ve kariyerimi en iyi yerde tamamladım. Şu anda da teknik adam olarak buraya hizmet için geldim. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse, ben ve ekibim Hatayspor’a para için gelmedi. Yardımcılarım Türkiye’de isim yapmış değerli teknik adamlar. Sağolsunlar bizleri kırmadılar, Hatayspor’a bir şeyler kazandırmak için buradalar” diye konuştu.

GELECEKLE İLGİLİ GÜZEL DÜŞÜNCELERİMİZ VAR, EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ DE BAŞKAN SAVAŞ

Öncelikli hedeflerinin bu sezon takımın kümede kalmasını sağlamak olduğuna dikkati çeken Toysal, şöyle devam etti:

“Hatayspor’da görevi kabul ederken, sadece bu sezonla alakalı kabul etmedik. Tabi öncelikli hedefimiz bu sezon takımın kümede kalmasını sağlamak, bunu da başaracağımıza inanıyorum. Ama gelecek yılın planlamasını da şimdiden yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda da her zaman yanımızda olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Savaş’ın planlarımıza destek olacağının sözünü verdi. Amacımız, Hatayspor’u hak ettiği yere taşımak ve bu camiayı yeniden başarılı günlerine döndürmektir.”

YAKINDA ARAMIZA GÖKHAN ZAN DA KATILACAK

Toysal, toplantının sonunda önemli bir ayrıntıya dikkati çekerek, “Biz bu yola çıkarken Gökhan Zan’la birlikte çıktık, sizlere Gökhan Zan’ı tanıtmama gerek yok. Değerli arkadaşım bu şehrin bir markası. Vizyonuyla kariyeriyle tüm Türkiye’ye nam salmış bir isim. Şu anda İngiltere de kursta, yakın zamanda aramıza Gökhan Zan da sportif direktör olarak katılacak. Bu kadar değerli isimlerin Hatayspor’da görev alması da bir şanstır” dedi.

Sözlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’a teşekkür ederek tamamlayan Bayram Toysal, “Sayın Başkanımız bize inanıyor ve güveniyor. İnşallah bizde onun bu güvenine layık olmaya çalışacağız ve mahcup etmeyeceğiz. Kendisine takıma yapmış olduğu desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol