Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Öntürk: Altyapı Sorunlarını çözmeden Durmak Yok

Yayınlanma Tarihi : 07.08.2025 05:37 Bu haber 224 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından hayata geçirilen projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Öntürk: Altyapı Sorunlarını çözmeden Durmak Yok

Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk’ün "Altyapısız Mahalle Bırakmayacağız.” ilkesiyle atık suların sistemli, verimli şekilde tahliye edilmesi, halk sağlığının korunması ve çevrenin zarar görmesini önlemek için altyapı ihtiyaçlarını karşılayan HATSU; Arsuz ilçesine bağlı Karahüseyinli Mahallesi’nde atık su hattı olmayan bölgeler için betonarme borularla toplam 4000 metre hat inşa etti.Başkan Öntürk: Altyapı Sorunlarını çözmeden Durmak Yok

Başkan Öntürk: Bize Durmak, Dinlenmek YokBaşkan Öntürk: Altyapı Sorunlarını çözmeden Durmak Yok

Çalışmaları yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgi alarak açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Öntürk, “Arsuz’umuzun Karahüseyinli Mahallesi’nde altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Hatay’ımızın her köşesinde olduğu gibi, burada da gece gündüz çalışıyoruz. Altyapı problemlerini tamamen çözmeden bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.

Altyapı ihtiyacının karşılandığı çalışmanın tamamlanmasının ardından bağlantı çalışmalarının da yapılacağı bilgisini veren HATSU, ortak yaşam alanlarının temiz kalmasına ve sağlıklı yaşama katkı sağlama amacıyla kent genelinde yatırımların sürdüğüne dikkat çekti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol