Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Baba&oğul Türkü Dinletisi

Yayınlanma Tarihi : 20.06.2023 00:57 Bu haber 321 defa okundu

21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde Baba&Oğul İstanbul Üsküdar sahil meydanında konser verecekler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Baba&oğul Türkü Dinletisi

Bağlamada; eğitimci şair-müzisyen Nebih Nafile, Klasik Gitarda; Devlet Konservatuvarı Türk Müzigi öğrencisi Merih Nafile yer alırken, Hatay türkülerinin de seslendirileceği konserde Nebih Nafile şiirlerini de dinleyebileceksiniz. 

Nebih Nafile, açıklamasında şunları dile getirdi:

"Deprem bölgesindeki müzisyenlerle el ele vererek düzenlenecek 'Dayanışmanın Müziği'  projesinin üçüncüsünün gerçekleşeceği bu özel günde; farklı yerlerde aynı saatte başlayacak konserlere halk ücretsiz katılım sağlayacak. 21 Haziran 2023 Çarşamba günü;  Bakırköy Özgürlük Meydanı, Kadıköy İskele Meydanı, Üsküdar Sahil Meydanı (Marmaray Çıkışı Karşısı) ve Şişli Maçka Parkı 16.30 - 17.15 / 17.30 - 18.15 / 18.30 - 19.15 saat aralıklarında 47 Hataylı müzisyeni ağırlayacak. 

Şair-müzisyen Nebih Nafile'nin yaptığı açıklamada; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere emek veren bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. 6 Şubat asrın felaketinden sonraki vereceğim ilk dinletim olacak. Bu dinletide oğlum Merih ile birlikte sahne alacak olmam bana güç ve onur veriyor. İstanbul'da yaşayan dostlarımı bekliyorum..."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol