Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ASKF işbirliğine hazır

Yayınlanma Tarihi : 09.02.2017 00:00 Bu haber 614 defa okundu

Kayseri de, Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor olması ‘Hatay’da da neden olmasın?’ sorusunu gündeme getirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
ASKF işbirliğine hazır

Kayseri’de Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirilirken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin amatör sporun en önemli sorununu giderdiği bildirildi.

Kayseri de amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisi Büyükşehir Belediyesi yapacak. HATAY’DA DA ASKF İLE İŞBİRLİĞİ YAPILABİLİR

Amatör Spora gönül veren sporseverler de, Hatay’da bu projenin benzerinin yapılabileceğini hatırlattılar.

Görüşüne başvurduğumuz Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, spora gerçekten büyük önem veriyor. Gerek amatörler olsun gerekse profesyonel kulüplerimiz olsun, hiçbir zaman desteğini esirgemiyor. Yapmış olduğu spor kompleksleri ve sahalarda bunun örneğidir. İşbirliği yapmamız halinde Kayseri’de olduğu gibi Hatay’da da amatör kulüplerin ihtiyaç duyduğu tesisi kazandırabiliriz. Biz her zaman sayın başkanımızla işbirliğine varız. Bugüne kadar hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Başkan Savaş’a amatör kulüplerimiz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah Kayseri emsal olur, Hatay’a da böyle bir tesis kazandırırız” diye konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol