Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya’mızı Bir Uçtan Bir Uca Projelerimizle Kalkındıracağız

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2024 23:02 Bu haber 58 defa okundu

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine 4 gün kala seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya Belediyesi’ni kazanarak 1 Nisan sabahından itibaren yıkık ve virane olan Antakya’yı hazırladıkları projelerle bir uçtan bir uca kalkındıracaklarını belirtti. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya’mızı Bir Uçtan Bir Uca Projelerimizle Kalkındıracağız

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde Antakya İlçesi’ne bağlı Narlıca Mahallesi’nde mobilyacılık sektörü üzerine kurulan MOBSAN Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti. Antakya’mızı Bir Uçtan Bir Uca Projelerimizle Kalkındıracağız

“1 NİSAN SABAHI ÜRETİCİ, EMEKÇİ VE ALINTERİ KAZANACAK”Antakya’mızı Bir Uçtan Bir Uca Projelerimizle Kalkındıracağız

Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında üretici ve emekçinin alın terinin hakkını alacağını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’da imalat yapan sektörlere sözüm var. Antakya'da üretici de, emekçi de alın terinin hakkını alacak. Antakya ekonomisinin ayağa kalkması için şehrimizin en önemli ekonomik iş kollarına Antakya Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz. Göreve gelir gelmez 5 yılda en doğru adımları atarak yıkık ve virane olan şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. 1 Nisan sabahı üretici kazanacak, emekçi kazanacak, alınteri kazanacak, Antakya kazanacak. Gösterilen misafirperverlikten dolayı imalat yapan işletmelerimize yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

“SAĞLIK TESİSLERİNİN ARTMASI İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİZ”

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İnsani Yardım Derneği işbirliği ile yapımı tamamlanan Serinyol Fizik Tedavi ve Psiko-Sosyal Destek Merkezi'nin açılışına katılım gösteren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Böylesine güzel bir sağlık tesisinin yapılmasından dolayı mutluluk duyuyorum. 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından geride kalan vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının giderilmesi için yapılan bu sağlık tesislerinin artması için çaba göstereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tesisin Antakyalı ve Hataylı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“ANTAKYA’NIN ESKİ YERLEŞİM BÖLGESİNİN TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ KORUYACAĞIZ”

6 Şubat depreminin ardından yıkılan Antakya’yı yeniden inşa ederek yeni bir başlangıç yapacaklarını belirten CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için ayrım yapmadan birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla her zaman istişare halinde olacağız. 31 Mart gecesi seçimi kazandığımızın ertesi gününde Antakya'nın en eski yerleşim bölgesini hazırladığımız projeler ile bir uçtan bir uca kalkındırarak tarihini ve kültürünü koruyacağız. Yıkık ve virane olmuş Antakya için yeni bir başlangıç yapacağız. Bunu yapacak ekibimiz de var, cesaretimiz de var, yüreğimiz de var. Bizim işimiz gücümüz Antakya, gecemiz gündüzümüz Antakya olacak.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol