Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Antakya Belediyesi Asfalt Atağı Güzelburç Mahallesi’nde Sürdü

Yayınlanma Tarihi : 30.01.2024 08:32 Bu haber 94 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın kenti depremin etkilerinden kurtarma çalışmaları kapsamındaki asfalt atağının bir sonraki durağı Güzelburç Mahallesi oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Antakya Belediyesi Asfalt Atağı Güzelburç Mahallesi’nde Sürdü

Depremin ardından vatandaşların sığındığı alanların başında olan konteyner kentlerin çevrelerinde başlatılan asfalt çalışmalarının devamı niteliğindeki Güzelburç Mahallesi’nde bulunan 571 Evler Kıyamder Konteyner Kent yolunda ekiplerin özverili çalışmaları ile kısa sürede büyük yol alındı.

Antakya’mızı Birlikte İnşa Edeceğiz

Vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Şehir genelinde başlattığımız asfalt çalışmalarımız Güzelburç Mahallemiz’de 571 Evler Kıyamder Konteyner Kent yolunda devam ediyor. Yol söküm ve kot düzenleme çalışmaları gerçekleştirilen yolumuzun zemin düzenleme ve asfalt serim işi de en kısa sürede gerçekleştirilecek. Ekiplerimiz, ilçemiz genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hep birlikte Antakya’mızı yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol