Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Anlatacağım çok şey Var!

Yayınlanma Tarihi : 02.02.2023 23:46 Bu haber 207 defa okundu

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 4-1 kaybedilen Gaziantep Futbol Kulübü (FK) maçını değerlendirdi. Bahanelere sığınmayacağını ifade eden Demirel, “Söylenecek ve konuşulacak bazı şeyler olabilir. Ama yenilginin ardından bahane üretmek istemiyorum” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Anlatacağım çok şey Var!

Gaziantep FK’nın galibiyeti hak ettiğini ifade eden Demirel, “Gaziantep FK oynadığı oyun ve aldığı galibiyetle bugün tebrikleri hak etti. Biz ise oynadığımız oyunla, sahadaki duruşumuzla ve belki sahaya çıktığımız kadroyla maçın başında istediğimiz oyunu oynayabildik. Golü bularak avantajlı tarafa da geçtik ama sonrasında yediğimiz gol ve maçın içerisinde yaşananlar maçın bu noktaya gelmesine sebep oldu. Bunun birçok sebebi vardır. Öncelikli sebebi sahaya çıkardığım oyuncu grubu, saha içindeki değişiklikler, saha içi isteklerim. Bir başka sorun ne olabilir, dışsal etkenler olabilir, hakem olabilir, oyuncuların durumu olabilir. Aslında söylenecek ve konuşulacak bazı şeyler olabilir. Ama tabiki ben mağlubiyetten sonra her konuşan hoca gibi, burada çıkıp bahane üretmek istemiyorum” dedi. 

YANLIŞ TAKTİK VERMİŞ OLABİLİRİM AMA!

Yayıncı kuruluşa konuşan Demirel, “Anlatacağım çok şey var da insanları meşgul etmek istemiyorum. Birçok sebep sayabilirim ama gerek yok. Sonuçta yenildik. Antep'i tebrik ediyorum, Erdal hocayı tebrik ediyorum. Benimle alakalıysa yanlış bir düşünceyle sahaya çıkmış olabilirim, yanlış taktik vermiş olabilirim, yanlış 4 tane oyuncu değişikliği yapmış olabilirim ama mağlubiyet bize yakışmadı. Bizim açımızdan da artık kritik süreçten de öte yapmamız gerekeni yapmamız gerekiyor. Hem kendi adıma hem de takım adına” değerlendirmesinde bulundu.  

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol