Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Altınözü 2. Kitap Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Yayınlanma Tarihi : 22.05.2024 21:58 Bu haber 68 defa okundu

Hatay’ın Altınözü ilçesinde bu yıl 21-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı. Zeytindalı Mahallesi’nde bulunan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda gerçekleşen ve birbirinden ünlü yazarların katılım sağladığı kitap fuarının açılış törenine Hatay Vali Yardımcısı Mehmet Anıl Çolak, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, ilçe kurum amirleri, yazarlar Sinan Yağmur, Mahmut Özkoca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Altınözü 2. Kitap Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

BAŞKAN SARI TÜM VATANDAŞLARI FUARA DAVET ETTİAltınözü 2. Kitap Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Kitap fuarının açılışında konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Geleneksel Altınözü 2. Kitap Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Bugün yine Altınözü’nde ilkleri ve enleri hayata geçiriyoruz. Geçen yıl depremden dolayı yapamadık.  Ancak bu yıl normalleşme kapsamında yeniden bir aradayız. Buram buram kitap kokan fuarımızda birbirinden değerli yazarlarımız vatandaşlarımızla buluşacak. Altınözü Belediyesi olarak bu ve buna benzer etkinlikleri yaparak gençlerimizin, vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.Altınözü 2. Kitap Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

YAĞMUR: KİTABIN IŞIĞI TÜRKİYE’YE ALTINÖZÜ’NDEN YAYILIYOR

Yazar Sinan Yağmur açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Zeytinin, sevginin, barışın kucaklaştığı Altınözü’nde yine bir aradayız.  Türk edebiyat dünyasının güzide insanlarını buraya getiren Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya, Altın tüm haziruna teşekkür ediyorum. Bu toprakların evladı Cemil Meriç ışık doğudan gelir der. O ışık kitaptır. Bu ışık Türkiye’ye Altınözü’nden yayılıyor. Bugün bu programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, kitap fuarının ilçeye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KAYMAKAM SERT: ALTINÖZÜ BÖYLE BİR BAŞKANA SAHİP OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, ilçenin normale dönmesi için bu programların faydalı olduğunu belirtti.  Kaymakam Sert, “Büyük bir afet yaşadık. Toparlanma sürecinde böyle bir etkinlik çok önemli. Altınözü böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı.  İnşallah ilerleyen günlerde yeni programlarla ilçemizi depremin etkisinden arındıracağız. Kitap Fuarı’nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile kitap fuarı ziyarete açıldı.  Katılımcılar stantları gezerek kitapları yakından incelediler. Altınözü 2. Kitap Fuarı 26 Mayıs akşamına kadar 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol