Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Açıkgöz: Altınkaya Için Umutlarımız, Hayallerimiz Var

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2024 20:24 Bu haber 83 defa okundu

Altınözü ilçesine bağlı mahalle muhtarları arasında başarılı olanlar arasında gösterilen Altınkaya Mahallesi Muhtarı Süleyman Açıkgöz 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrardan aday olduğunu açıkladı.Muhtar Süleyman Açıkgöz yaptığı açıklamasında:” Muhtarlık dönemimiz süresince, hep beraber Pandemi, hayat pahalılığı ve asrın felaketi diye adlandırılan bir deprem yaşadık. Açıkçası çok zorlu bir çıraklık dönemi geçirdik, bu muhtarlık döneminde. Bıkmadık yılmadık, sadece Rabbimden gelene şükrettik.. Kenara çekilmedik ilk günkü heyecanla köyümüze köylümüze hizmet etmeye gayret ettik.Biz halka hizmet hakka hizmet şiarıyla çalıştık. Eksiğimiz varmı? Var.. Kusurumuz varmı? Var.. Olabilir sonuçta insanız.  Ama eksiğimizden kusurumuzdan, kat kat daha büyük olan Altınkaya için Altınkaya’nın yeniden imarı için,umudumuz, umutlarımız, hayallerimiz var bizim.

Paylaş Paylaş Paylaş
Açıkgöz: Altınkaya Için Umutlarımız, Hayallerimiz Var

Allah nasip eder milletimiz bize yeniden Muhtar sıfatıyla Altınkaya’ya Altınkaya insanına hizmet etme şerefine layık görürse, geçirmiş olduğumuz bu zorlu süreçte edindiğimiz, tüm tecrübelerimizi, birikimlerimizi, ahdım olsun bu can bu tende kaldıkça hakkımız olanı bıkmadan usanmadan, ilgili kurumlardan koparıp köyümüze getirmek boynumun borcudur.Nasibi Allah,tan,, Desteği sizlerden bekliyorum. 

Rabbimden, bu seçimin sonucu ne olursa olsun köyümüz için, köylümüz için, hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.” Dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol