Hatay Mahalli Haber
MENÜ

6-0 bitecek maçı 1-1 tamamladık

Yayınlanma Tarihi : 23.02.2016 00:00 Bu haber 921 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor’da, Pazarspor karşısında alınan 1-1’lik sonuçtan ziyade, son dakikalarda yenilen gol üzüntü yarattı.

Paylaş Paylaş Paylaş
6-0 bitecek maçı 1-1 tamamladık

Teknik direktör Bayram Toysal, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu maçın hakkı 1-1 olmamalıydı, 6-0 bitecek maçı 1-1 tamamladık. En çok da bu beni üzüyor. İnanılmaz goller kaçırdık, bu kadardır futbolun içerisindeyim, hayatımda bu kadar gol kaçan bir maça şahit olmadım. Ama yapacak bir şey yok, yolumuza devam etmek zorundayız” dedi.

Rakipleri Pazarspor’un da kendileri oynadıkları maça ‘son şans’ olarak baktığını hatırlatan Toysal, “Kolay bir maç oynamadık, ama buna rağmen rakipten çok üstündük ve kaçırdığımız gollerin sayısını ben dahi sayamadım. Deplasmanda alınan bir puan kötü değil, ama oyuncularım kazanmayı çok istedi ve çok istekli ve arzuluydular. En azından Pazarspor bu yarışın gerisinde kaldı. Bizi yenselerdi daha kötü olabilirdi. Artık bu maçı unutarak, hafta sonu sahamızda oynayacağımız Menemen Belediyespor maçına odaklanmalıyız” diye konuştu.

Toysal, ligde bundan sonra hiçbir kolay maçın olmayacağına dikkati çekerek, “Her maç bizim için final ve önem taşıyor. Kaybetmeyi nasıl unuttuysak, kazanmayı da öğrenmeliyiz” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol