Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TERÖRÜ ŞİDDETLE LANETLİYORUZ

Yayınlanma Tarihi : 18.02.2016 00:00 Bu haber 1241 defa okundu

Hatay SMMM Odası Başkanı Abdullah Korkmaz yaptığı basın açıklamasıyla Ankara’da askeri araca yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

Paylaş Paylaş Paylaş
TERÖRÜ ŞİDDETLE LANETLİYORUZ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Son aylarda Ülkemizde yaşanmakta olan ve bir türlü sonu gelmeyen terör eylemleri ile canımız yanmaya devam ediyor. Bir terör eyleminin acıları daha küllenmeden bir yenisini yaşar olduk. Dün Ankara’ nın “Kalbinde” gerçekleştirilen terör eyleminde resmi açıklamalara göre asker ve sivil 28 vatandaşımızı kaybettik 61 vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybeden asker ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.  Başımız sağ olsun…

Bu eylemi ve tüm terör eylemlerini amacına, yapana, yaptırana bakmaksızın ayırımsız âmâsız ve fakatsız şiddetle lanetliyoruz.  Bu eylemlerin önlenememesinin nedenleri üzerinde durmak üzere bütün yetkilileri sorumluluklarının gereğini yapmaya, tüm yurttaşlarımızı, Siyasi Partileri ve Sivil Toplum Kuruluşlarını da terör eylemleri karşında tek yürek olarak durmaya çağırıyoruz.  Terör eylemlerinin iç barışımızı zedelemesine, demokratik ve hukuk devleti değerlerinden uzaklaşmaya yol açmasına izin vermemek üzere herkesi sorumluluğa davet ediyoruz.”

BU YANGIN ÜLKEDEN UZAK TUTULMALI

Korkmaz açıklamalarına şu ifadelerle devam etti, “Emperyalist ülkelerin kaynakları daha çok sömürmek üzere giriştiği bölgemizi dizayn etme çabası bölgenin kan ve gözyaşı çanağına dönmesine yol açmaktadır. Demokratik düzenlerden uzak olan bölge ülkeleri halklarının bu emperyalist oyunlara payanda olduklarını üzüntüyle görmekteyiz. Bu yangını ülkemizden uzak tutmak en büyük yurtseverlik görevi olacaktır.   

Bu acının son olmasını diliyor;  bir kez daha terörü lanetliyor,  yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.“

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol