Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Mehmet Güzel'den Hatay Emniyet Müdürü Kadir Gökçe'ye Teşekkür

Yayınlanma Tarihi : 10.05.2024 09:03 Bu haber 59 defa okundu

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, Gaziantep Kalyon Stadında Bordo-Beyazlı taraftarlara sahip çıkan Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe'ye teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Mehmet Güzel'den Hatay Emniyet Müdürü Kadir Gökçe'ye Teşekkür

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, gazetemize yaptığı açıklamada, pazar günü Gaziantep'te maç öncesi üzücü olaylar yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Cadde isimli taraftar grubumuzun stada alınmaması üzerine başlayan gerginlik, güvenlik güçlerimizin orantısız güç kullanması ile olaylar hem büyüdü hem de her zaman büyük saygı duyduğumuz bu ülkenin güvenliği, huzuru için canlarını ortaya koyan polisimiz ile taraftarımız karşı karşıya geldi. Yaşanan olayları yatıştırmak üzere araya girmek istedim, maalesef arbeden bende nasibimi aldım, arbededen bende nasibimi aldım, halen sırtımdan ağrılar var. Olayların devam etmesi üzerine Hatay İl Emniyet Müdürümüz sayın Kadir Gökçe'yi arayarak durumu izah ettim. Sağolsunlar, yaptıkları görüşmeler sonucunda olaylar önlendi ve taraftarımız stada alındı. Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı İl Emniyet Müdürümüz Kadir Gökçe'ye şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyoruz."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol