Hatay Mahalli Haber
MENÜ

EKOSİSTEM KONUSUNDA ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPARIZ

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2016 00:00 Bu haber 921 defa okundu

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Hatay Şubesi Yönetim Kurulu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
EKOSİSTEM KONUSUNDA ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPARIZ

TTKD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Kırıkhan’daki Balık Gölü adıyla da bilinen Gölbaşı Gölü’nün Uluslararası Sulak Alan kapsamına alınması hakkında Başkan Savaş ile istişarelerde bulundu.

Öğünç, Gölbaşı Gölü’nün Amik Gölü’nün en önemli su kaynaklarından biri olduğunu vurgulayarak, Gölbaşı ve çevresinin projelendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Savaş, ekosistemin devamlılığı esası çerçevesinde üzerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, doğanın korunması ve hayvanların doğal yaşam alanlarına zarar verilmemesi noktasında gerçekleştirilen çalışmaları takdir ettiğini ifade etti.

Yapılan istişareler ve önemine vurgu yapılan konuların ele alınması sonrasında TTKD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç, duyarlı yöneticilik anlayışından dolayı Başkan Savaş’a plaket takdim etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol