Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DANSLARIYLA ORTALIĞI SALLADILAR

Yayınlanma Tarihi : 24.02.2016 00:00 Bu haber 1868 defa okundu

Türkiye Dans sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan “Kulüplerarası Türkiye 2. Etap Salsa Dans Yarışması” Adana’da tamamlandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
DANSLARIYLA ORTALIĞI SALLADILAR

Yoğun ilgi görren yarışmada Hatay’ı temsil eden Yeşim Teker Latin Dans Cimnastik Spor Kulübü öğrencileri rakipleri karşısında kıyasıya yarışıp başarılarıyla göz doldurdu.

ZORLU YARIŞ SERÜVENİ ARDINDAN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİELER İSE SÖYLE;

Minikler 1D Türkiye 3.lüğünü, Muhammet Ali ARSLAN – Damla Eda KARABAŞ

Minikler 1D Türkiye 6.lığını, Ali Arda KEREMOĞLU – Lidya Işık ÇİL

Minikler 2C Türkiye 4.lüğünü, Ali KEREMOĞLU – Asya KEREMOĞLU

Minikler 2C Türkiye 5.liğini, Ali Emir ARSLAN – Gamze KEREMOĞLU

Yıldızlar 2C Türkiye   8.liğini, Taylan deniz ÖZÜDOĞRU – Asya AY

Gençlerde Türkiye 4.lüğünü, Murat Can TEKER – Melisa GÜZEL

Gençlerde Türkiye 5.liğini, Bilal Can TEKER – Çağla Sanem ALAN

Hatay’a kupa ve madalyalarla dönen öğrencileriyle durur duyduğunu belirten Yeşim Teker: “Hatay şartlarına rağmen bu kadar öğrenci ile katılıp böylesi güzel derecelerle dönmek bizim için gurur verici kulübümüz ve öğrencilerimiz  2009 yılından bugüne kadar katılmış olduğu bütün yarışmalarda ilk üçe girmeyi başarmışlardır. Göstermiş oldukları başarılarından dolayı öğrencilerimi kutluyorum. Kulüp Başkanımız Vahit Teker ve yardımcısı Yusuf Unay’a , emeği  geçen bütün velilere çok teşekkür ederiz.”dedi.

Halkımızın her yaşta  sosyal,kültürel,fiziksel,beyinsel gelişimi i,eğlenmek,stress atmak formda  kalmak için  mutlaka dans etmesi gerektiğini belirten Teker: “Dans sadece  zarif ayak ve vücut hareketleri değildir.dans hem ayak hem vücut hareketlerinden oluştuğu gibi becerikli ve bilgili,yani iyi eğitilmiş bir vücut  ile herhangi bir şeyi söylemeden,konuşmadan anlatacak,açıklayacak jestler ve aksiyonlar birleşimidir.”şeklinde konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol