Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Zeynep Sami Akar Danışmanlık Merkezi Sektöre Hızlı Girdi

Yayınlanma Tarihi : 03.05.2024 09:13 Bu haber 400 defa okundu

Eğitim ailede başlar. Toplum yapısının temel taşı olan ailelerde yaşanan olası sorunlarda profesyonel müdahaleler gerekebiliyor. Tabi bu iş eğitim almış alanında uzman kişiler tarafından yapılmalıdır ki işte tam da bu noktada son yıllarda devreye Aile Danışmanlık Merkezleri girmektedir.

Paylaş Paylaş Paylaş
Zeynep Sami Akar Danışmanlık Merkezi Sektöre Hızlı Girdi

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde kısa süre önce konusunda uzman isim Nuray Gücel yönetiminde faaliyete başlayan Zeynep Sami Akar Danışmanlık Merkezi sektöre hızlı giriş yaptı. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden aile bireyleri Sami ve Zeynep Akar’ın  adını verdiği  Danışmanlık Merkezinde Anne -baba- çocuk ilişkisinde sorunları yönetme, Çift ilişkisinde sorunları yönetme, Sınav kaygısını yönetme, Yas- kayıp sürecini yönetme ve Kaygı ve stres sorunlarını yönetme konularında yüz yüze  hizmet veren Aile Danışmanı Nuray Gücel aynı zamanda online olarak da hizmet sunuyor.Zeynep Sami Akar Danışmanlık Merkezi Sektöre Hızlı Girdi

Eğitimci ve Sosyolog olan Aile Danışmanı Nuray Gücel yaptığı açıklamada, "Bazen bu hayatta örnek aldığımız ,güvendiğimiz kişilerin ağzından çıkan tek bir kelime ,bizi başarıya götürecek alevi ateşleyebilir .Bu düşünceden yola çıkarak değerli babamın eğitime olan koşulsuz inancı ve canım kardeşim zeynom'un hayattayken beni teşvik etmesi sonucunda; yaşadığımız bu acımasız felaketlere rağmen ,önceden başlamış olduğum mesleki yolculuğumu bu zorlu süreçte de devam ettirdim .Zeynep Sami Akar Danışmanlık Merkezi Sektöre Hızlı Girdi

Bu yolculukta; en büyük teşekkürümü hak eden, hem mesleki hem de aile hayatımda her türlü fedakarlığı koşulsuz yapan en büyük destekçim; canım eşimin göstermiş olduğu sabır ve bana verdiği güven ,büyük bir azimle yoluma devam etmeme sebep oldu .Bu vesileyle kıymetli eşime tüm kalbimle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Eşimle birlikte; değerli annem, kardeşlerim ve çocuklarımın bu zorlu süreçte benim yanımda olduklarını hissetmek bana güç verdi.

Ayrıca bu başarı yolculuğunda bilgi ve deneyimlerinden yararlandığım; kıymetli hocam Dr. İsmail Balcı ve canım arkadaşım Klinik Psikolog Feride Altay bu mesleği severek yapacağım ve başaracağıma olan inancımı kat kat arttırdılar. Bu nedenle teşekkürlerimi belirtmek istiyorum.

Bugün "Başarı her gün tekrarlanan küçük çabaların toplamıdır" fikriyle kurduğum ZEYNEP SAMİ AKAR DANIŞMANLIK MERKEZİ'nde imzamı atacağım her bir başarıyı, babam ve kardeşime armağan ediyor ve sevgi ,azimle hepimizin hayatlarına olumlu katkılarda bulunmayı diliyorum..” dedi.

Arsuz Gökmeydan Mahallesi 4303 sokak No:6/1 (Kaymakamlık binası arkası) adresinde faaliyet gösteren Zeynep Sami Akar Danışmanlık Merkezinin iletişim telefonu 0 530 938 47 70

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol