Hatay Mahalli Haber
MENÜ

YEŞİLPINAR MİRİOĞLUNDAN GÖRKEMLİ GECE

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2016 00:00 Bu haber 1179 defa okundu

Yeşilpınar Mirioğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından organize edilen ve Harbiye Kule Restoran’da gerçekleştirilen dayanışma yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
YEŞİLPINAR MİRİOĞLUNDAN GÖRKEMLİ GECE

 

Geceye Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Okul Müdürü Ahmet Cantaş ve eşi, Okul Öğretmenleri, Okul Aile birliği üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Katılımın oldukça fazla olduğu yemekte yapılan çekilişler geceye renk kattı.

‘GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİ EN İYİ KOŞULLARDA YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK AMACIMIZDIR’

‘Okulumuzu akademik ve fiziksel anlamda daha iyi yerlere getirmek için emek sarf eden bizler, sizleri de yanımızda görerek çalışmaktan, desteklerinizi almaktan dolayı onur duyuyoruz’ diyerek velilere seslenen okul aile birliği başkanı Serap Mirioğlu yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

‘Okulumuzun bir halı sahaya kavuşması gerekli çalışmaları yapan ve katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’a, Defne belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’a ve bu konuda desteklerini esirgemeyen emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.’

‘GELECEKTE DAHA İYİ NESİLLER SİZİN ESERİNİZ OLACAK’

‘Okulumuz hayırseverlerine okula sağladığı maddi manevi desteklerinden, okulumuz öğretmenlerine de çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür sunuyoruz.’

Gelecekte daha iyi nesiller sizin eseriniz olacaktır. Okulumuz katkılarınızla her geçen gün hak ettiği yere daha fazla ulaşacaktır. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol