Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yeni Sendikadan Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tunga Barçın’a Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : 14.11.2023 10:32 Bu haber 144 defa okundu

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yen Sendika) Hatay İl Başkanı Kadir Sinan Gürkan, İl Başkan Yardımcıları Opr. Dr. Melek Pala, Elvin Turan, Berkan Başal ve İskenderun İlçe Temsilcisi Huriye Gedik ile birlikte Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tunga Barçın’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yeni Sendikadan Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tunga Barçın’a Ziyaret

Sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler veren Sendika Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan ve yöneticiler, ziyarette sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlarını da dile getirdi.

Yeni Sendika olarak; sağlık alanında yapılması planlanan çalışmalar ve sendikanın gelecek vizyonu konusunda Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tunga Barçın’la görüş alış verişinde bulunduklarını ifade eden Yeni Sendika Hatay İl Başkanı Kadir Sinan Gürkan, “Öncelikle İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Tunga Barçın’a deprem sonrası Hatay gibi yoğun mesai harcanması gereken sınır ilinde 7/24 fedakârca yaptığı çalışmalardan, Sivil Toplum Kuruluşlarını önemseyip verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak, sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi için çaba gösterdiklerine de değinen Başkan Gürkan, “Çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı çalışıyoruz. Yola çıkış amacımız; bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal haklarına kavuşmasıdır. Bunun için etkin bir mücadele içerisindeyiz. Çıktığımız yolda tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak da bizim görevimiz. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz” dedi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tunga Barçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Samimi ortamda yapılan ziyaretten sonra İl Müdürü Barçın, kapısının Yeni Sendika’ya her zaman açık olduğunu ifade etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol