Hatay Mahalli Haber
MENÜ

YAYMAN GAZETİCİLERİ KABUL ETTİ

Yayınlanma Tarihi : 08.04.2016 00:00 Bu haber 857 defa okundu

Mazman Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu ile Yerel Haber Gazetesi Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni M. Zeki Oğur, Ankara’ya giderek Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı makamında ziyaret ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
YAYMAN GAZETİCİLERİ KABUL ETTİ

GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Göreve başladığı günden itibaren başarılı çalışmalarıyla gündeme gelmeyi başaran ve Hatay’ın da gururu haline gelen Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, burada yaptığı konuşmada çalışmalarından bahsetti ve ülkeye hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu belirtti. Görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını ve sorunların çözümü için elinden gelenin fazlasını yapmak için gayret sarf ettiğini de sözlerine ekleyen Yayman, kültür ve turizm alanında Türkiye’yi şaha kaldıracaklarını vurguladı.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Türkiye’deki terör olaylarına da değinen Yayman, Türkiye’nin birlik beraberliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti. Yayman “Türkiye’nin daha ileriye gitmesini ve daha yaşanabilir bir hale gelmesini sindiremeyenlerin olduğunu biliyoruz. PKK terör örgütü her yola başvurmasına ve kanlı eylemlerine devam etmesine rağmen tek yürek olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ve AK Parti Hükümetimizin bu konuda ki tavrı nettir. Hep Birlikte PKK terör örgütünün kökünü kazıyacağız ve Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu anlamda diğer alanlarda olduğu gibi kültür ve turizm hizmetleri de aksamadan devam edecektir. Hükümetin hizmetlerini ve başarılarını baltalamak isteyenler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Bu vesileyle Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Hatay halkına da sevgi ve selamlarını ileten Yayman, ileriki zamanlarda Hatay İline geleceğinin müjdesini de verdi.

ÇALIŞMALARINIZ VE BAŞARILARINIZI YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ

Mazmanoğlu ile Oğur ise ziyaret esnasında yaptıkları kısa konuşmada, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı makamında ziyaret etmekten dolayı onur duyduklarını ve yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söylediler. Yayman’ı Hatay’ın gururu olarak gördüklerini de sözlerine ekleyen Mazmanoğlu ile Oğur, Yayman’ın daha çok başarılı olacağına yürekten inandıklarını belirttiler ve misafirperverliğinden ötürü Yayman’a teşekkür ettiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol