Hatay Mahalli Haber
MENÜ

YARIM ASIRLIK TECRÜBE

Yayınlanma Tarihi : 03.09.2016 00:00 Bu haber 1585 defa okundu

Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla hareketli günler geçiren tarihi Antakya Uzun Çarşı’da vatandaşların en uğrak yerlerinden birisi de Bıçakçı Naim oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
YARIM ASIRLIK TECRÜBE

Hatay’ın ve bölgenin en kaliteli el yapımı ev bıçakları ile kasap bıçakları üreten Bıçakçı Naim, kurban bayramı için hazırladığı özel bıçaklarını tezgâhlarında halkın beğenisine sunuyor.

BÜTÜN TÜRKİYE’DEN TALEP VAR

Babalarından aldıkları mesleği devam ettiren Necmi ve Necati Mazmanoğlu kardeşler, el yapımı tahta saplı özel bıçaklarını sadece Antakya’ya değil; Hatay’a, bölgemize ve bütün Türkiye’nin hizmetine sunuyor. Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla aylardır sıkıntılı bir süreç geçiren Antakya Uzun Çarşı esnafının yüzününbiraz güldüğünü belirten Necati Mazmanoğlu “Suriye ve hain darbe girişiminin etkisi Tarihi Antakya Uzun Çarşısına da yansımıştı. Kurban bayramı dolayısıyla çarşıda biraz hareketlilik yaşanıyor. Biz de ‘Bıçakçı Naim’ olarak yarım asırdır ürettiğimiz el yapımı bıçaklarımızı vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Kurban Bayramı dolayısıyla talep arttı. Antakya ve Hatay dışından bölgemizden ve Türkiye’nin birçok ilinden bıçak talepleri alıyoruz. Yılların birikimi ve tecrübesiyle bütün taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz” dedi.

İŞYERİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Her türlü paslanmaz bıçak, şiş imalatı et kıyma, künefe kırma makinaları imalatı, satır ve döner bıçakları imalatı, elektrikli döner kesim makinaları kapı kilit ve kolları malzemeleri satışı da yapan Bıçakçı Naim’de, mutfakta kullanılabilecek, tahta saplı, el yapımı her türlü bıçak gayet ucuz fiyatlarla alınabilir. Bıçakçı Naim, Uzun Çarşı içerisinde müşterilerine hizmet veriyor. Tahta pasta kalıpları ve dolma demirlerinin de temin edilebileceği Bıçakçı Naim’e, şehir dışından gelen ziyaretçiler de mutlaka uğruyor. Antakya’nın gelmiş geçmiş en eski bıçak markası ve en çok güvenilen markası olan Bıçakçı Naim, Dokumacılar Çarşısı No:17 D:20, Antakya/Hatay adresinde hizmet veriyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol