Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Ya bomba olsaydı

Yayınlanma Tarihi : 22.03.2016 00:00 Bu haber 900 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde çöp kutusunun yanına bırakılan bilgisayar monitörü bomba sanıldı, herkese panik yaşattı. Yunus ekipleri çevresinde inceleme yapıp çıplak elle tutup incelemeye çalışırken vatandaşta tekme atmaya çalıştı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Ya bomba olsaydı

Şehrin en işlek caddesi Şehit Pamir üzerinde bulunan çöp konteynırının yanına bırakılan bilgisayar monitörü polisi harekete geçirdi. Sırayla olay yerine gelen yunus ekiplerini sayısı kısa sürede artarken bölgeye takviye asayiş ekiplerde yönlendirildi.

Yunus ekiplerinden bazıları monitörü uzaktan bazıları da yanına yanaşarak eli ile tutup yatırıp içine bakmaya çalıştı. Çöp kutusunun yanına aracını park eden sürücüde geldiğinde monitörü görünce kendince bir şeyler söyleyip ayağıyla tekme savurdu, ancak tekme monitöre değmedi. Hareketi gören yunus yapılan hareketi kendi ayağını boşa sallayarak gülüp geçti.

Bir süre sonra polisler kaldırımdan ve çöp kutusuna yakın geçenler çöp kutularının olduğu yerden uzaktan geçmeleri için uyarılarda bulunuldu araçlarda diğer şeride yönlendirildi.

Bir süre sonra yunuslardan birisi yanına gelen polis ile birlikte monitörün yanına yanaştı çevresini inceledi. Daha sonra silahını kılıfından çıkartarak kabzası ile monitörün kasasını vurarak kırdı. İçerisine baktı ve diğer tarafını da kırdıktan sonra kaldırıp çöp kutusuna attı. Daha sonrada silahını yerine koydu. Ya uzaktan kumandalı bir düzenek ile patlatılmaya ‘hazır bomba olsaydı’ sorusu akıllara geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol