Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Volkan Demirel Galatasaray Maçına Odaklandı

Yayınlanma Tarihi : 09.11.2023 13:12 Bu haber 158 defa okundu

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Mersin'de lider Galatasaray'ı konuk edecek olan Atakaş Hatayspor'da hazırlıklar sürüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Volkan Demirel Galatasaray Maçına Odaklandı

Spor kamuoyunda teknik direktör Volkan Demirel'in sonucu ne olursa olsun Galatasaray maçı sonrası istifa edeceği söylentilerinin yayılması camianın huzurunu kaçırdı.

Konuyla ilgili konuşmak istemeyen teknik direktör Volkan Demirel, takımını Galatasaray maçına odaklamaya çalışarak, iddialara cevap vermiyor.

Tek düşüncesinin Süper Lig'in namağlup tek takımı Galatasaray karşısında başarılı olmak ve bunu sonuca yansıtmak isteyen Volkan Demirel, suskun kalarak, sahada konuşmak istiyor.

Bordo-Beyazlı taraftarlara tribünleri doldurmaları için çağrıda bulunan teknik direktör Volkan Demirel, "cumartesi akşamı bir tane boş koltuk olmasın, Mersin halkının da yanımızda olacağımıza inanıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama bizim de kötü günlerimizi atlatmak için kazanmaya ihtiyacımız var. Şu anda Galatasaray maçından başka bir şey düşünmüyoruz.  Bu maça odaklandık, taraftarımızın da bize güvenmesini ve yanımızda yer almasını istiyoruz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol