Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vefa Sadece Bir Semt Adı Değil

Yayınlanma Tarihi : 11.01.2023 20:33 Bu haber 566 defa okundu

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, şehrimizde uzun yıllar basın sektöründe hizmeti veren duayen gazeteci Hasan Seid Okay'ı evinde ziyaret edip, geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı da “geçmiş olsun” dileklerini sundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Vefa Sadece Bir Semt Adı Değil

Başkan Yılmaz’ı sıcak bir ilgiyle karşılayan Okay ailesi, “Anlamlı bir günde evimize teşrif eden Başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vefayı bilmek, hatırlanmak güzel bir duygu. Bize büyük bir moral oldu ve bu mutluluğu yaşatanlara minnettarız” dediler. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da, Hatay basınına hizmetleri olan ve mesleğini her zaman düzgün bir şekilde icra eden Hasan Seid Okay’ın en kısa sürede sağlığına yeniden kavuşarak, mesleğine kaldığını yerden devam edeceğine inandığını söyledi.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Değerli Hasan kardeşimi gördüğüm için bende mutlu oldum. Uzun yıllar dostluğumuz ve kardeşliğimiz var. Geçirmiş olduğu rahatsızlık hepimizi üzdü. Ama iyileşme sürecinin hızla ilerlemesi bizleri sevindirdi. Tez zamanda ayağa kalkarak yeniden mesleğini en iyi şekilde sürdürmeye devam edecektir. Bu süreçte Antakya Belediyesi olarak bize düşen bir görev olursa yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek isterim” dedi.

Başkan Yılmaz, gazeteci Hasan Seid Okay ve eşi Ayfer Okay’a ziyaret sonunda gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, evden ayrıldı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol