Hatay Mahalli Haber
MENÜ

VATANDAŞ MERKEZLİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2016 00:00 Bu haber 782 defa okundu

Samandağ Belediyesi Nisan ayı olağan Meclis toplantısını Belediye hizmet binası eski meclis salonunda Belediye Başkanı Mithat Nehir Başkanlığında gerçekleştirdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
VATANDAŞ MERKEZLİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİK

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Nehir 2015 yılı faaliyetler ve yapılan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Nehir, şunları söyledi; “2009 yılında bir görev üstlendik o günden bugüne kadar süreci sürdürmeye ve yönetmeye çalışıyoruz. Sizlerin takdiri ve desteğiyle süreci devam ettiriyoruz.  Geride bıraktığımız 7 yılda katılımcı, sosyal, halkçı belediyecilik anlayışına bağlı şeffaf ve halk ile iletişim mekanizmasıyla hizmet verdik. Aldığımız yetkinin sorumluluklarını daha yaşanabilir bir Samandağ şiarıyla yıllarca hoşgörü içerisinde kardeşçe yaşamayı başarmış değerli Samandağ halkı adına belediyeciliği imkânlarımız çerçevesinde yapmaya çalıştık ve yapmaya devam ediyoruz.  Samandağ’a yakışan bir kent görünümü sağlamak, kaliteli projeler üretmek amacıyla çalıştık. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hassasiyet gösterdik. Esasa değerlendirilmesi gereken olgunun insan olduğunu bilerek vatandaş merkezli çözümler ürettik, üretmeye de devam edeceğiz.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol