Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vatan Partisi’nden Kampanya; NATO’dan çıkalım

Yayınlanma Tarihi : 26.01.2023 11:11 Bu haber 183 defa okundu

Vatan Partisi Hatay İl Örgütü "Vatan Bütünlüğü ve Üretim Devrimi için" NATO'dan çıkalım kampanyası başlattı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Vatan Partisi’nden Kampanya; NATO’dan çıkalım

Vatan Partisi NATO'dan çıkalım kampanyasını Antakya'da 2. Noter önünde ve Künefeciler meydanı yanındaki alanda bir basın açıklaması yaptı. Daha sonra bildiri dağıttı.

Vatan Partisi Hatay merkezden sonra Samandağ, İskenderun ve diğer ilçelerde basın açıklamaları, bildiri dağıtımı ve imza masaları ile devam ettireceğini belirtti.

Basın açıklamasını İl Başkanı Ali Başkut yaptı. 

Başkut, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bugün NATO, Türkiye’miz için bir güvence, bir müttefik, bir korunak değil, ABD tehdidinin esas aletidir. Bugün Türkiye hapishanelerinde NATO generalleri yatıyor. İşte NATO hakikati budur. O Natocu-Fetöcü generalleri kurtarma gayretindeki Altılı Masa liderleri de, ABD’nin iç cephedeki bozguncu güçleridir. Peki AK Parti Hükümeti, ABD oltasına takılarak Altılı Masa’nın hangi sandalyesinde oturuyor?

ABD Dışişleri Bakanlığının denetimindeki Foreign Policy, daha yirmi gün önce, Tayyip Erdoğan’ı devirme hedeflerini yeniden ilan etti ve önümüzdeki seçimlerde “kan banyosu” yaşanacağını yazdı. Altılı Masa aktörleri, bu senaryonun oyuncuları olarak harekete geçtiler

Stratejik soru budur ve yaşanan süreç bu soruya yanıt vermekten korkan ya da yanlış yanıtlar veren tutumu affetmez.

GÜVENLİĞİMİZİ VE ÜRETİM DEVRİMİNİ NATO’DAN MEDET UMARAK DEĞİL, NATO ZİNCİRİNİ KIRARAK SAĞLAYABİLİRİZ

NATO’dan ayrılmak, ABD tehditlerine ve tertiplerine karşı en etkin uygulamadır. NATO’dan kurtulan Türkiye, iç cephesini birleştirir ve sağlamlaştırır, Ekonomide Kurtuluş Savaşını zafere ulaştırır. NATO’dan ayrılmak, aynı zamanda Asya’ya yönelişi güçlendirir ve dış cepheyi pekiştirir. Önümüzdeki seçim, Atlantik tehdidi ile Türkiye arasındaki seçimdir.

Önümüzdeki seçim, bağımsız Türkiye’nin Üretim Devrimi atağı ile borç batağında boğulmak arasındaki seçimdir. Önümüzdeki seçim, Türkiye ile NATO arasındaki iktidar mücadelesine sahne olacaktır.

Türkiye’nin tek seçeneği var: NATO zincirini kırmak ve Üretim Devrimini başarmak. Vatan Partisi, bu tarihsel süreçte tek seçenektir. Herkes ve her parti, bu süreçte Vatan Partisi ile birlikte Türkiye cephesinde saf tutarak, Türkiye’nin ufkunun aydınlanmasına hizmet eder.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol