Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Valimiz Sürekli Sahada, Halkın Arasında!

Yayınlanma Tarihi : 14.03.2024 09:46 Bu haber 68 defa okundu

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Vali Mustafa Masatlı'nın Hatay için bir şans olduğunu söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Valimiz Sürekli Sahada, Halkın Arasında!

Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, gazetemize yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremlerinin ardından ilimize önce koordinasyon valisi olarak atanan daha sonra Hatay'ın valisi olan Mustafa Masatlı'nın geldiği günden bu yana şehrin ayağa kalkması için büyük bir çaba sarfettiğinin altını çizdi.

Vali Masatlı'nın sürekli sahada olduğunu belirten Muhtar Rafet Yavrum, "Sayın Valimizin bu çabası ve gayretleri bizleri mutlu kılmaktadır. Makamda oturmak yerine şehrin biran önce ayağa kalkması için yoğun bir mesai harcıyor. Halkın sorunlarını, sıkıntılarını yine yerinde dinliyor. Herkese eşit mesafede duruyor, tam bir devlet adamı profili çiziyor. Aslında ihtiyacımız olan da bu. Görevini layıkıyla yapan devlet adamını görmek bize güven veriyor, geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor" diye konuştu.

Rafet Yavrum, Vali Mustafa Masatlı'nın Hatay'daki çalışmaları bizzat yerinde takip ederek denetlediğini ve ilgili birimlerden de günlük bilgiler aldığını sözlerine ekledi.

RAMAZAN AYI DAYANIŞMA AYI

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Ramazan ayı dolayısıyla da yayınladığı mesajda, "Birlikteliğin, bereketin ve dayanışmanın vücut bulduğu mübarek Ramazan ayını karşılamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Dinimizce on bir ayın sultanı kabul edilen Ramazan Ayı, gönül kapılarımızın açıldığı, dil, din, ırk, zengin-fakir, genç-ihtiyar, kadın-erkek ayrımı yapmadan insanların birbirlerine daha fazla sevgi ve saygıyla baktıkları bir aydır. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile başta değerli Güllübahçe Mahallesi halkı olmak üzere Antakya'mın, Hatay'ın, ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol