Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Turunçluspor Play-Off maçlarına hızlı girdi

Yayınlanma Tarihi : 31.01.2017 00:00 Bu haber 614 defa okundu

Hatay 1. Amatör küme futbol ligi Play-Off maçlarına hızlı bir giriş yapan Turunçluspor, Aşkarbeylispor'u farklı bir skorla 4-0 yenmeyi başardı. Çekmece Futbol sahasında Soner Sağıroğlu, Samet Aksak ve İsmail Çetin hakem triosunun güzel yönetimindeki karşılaşmaya iyi başlayan Turunçluspor 10. dakikada kazanılan penaltıyı kullanan Aygün'ün vuruşu gol olunca -0 öne geçti. Baskılı oyununu sürdüren ev sahibi takım Turunçluspor, 39. dakikada Ali Gürbüz'ün golüyle 2-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Turunçluspor Play-Off maçlarına hızlı girdi

İkinci yarıya daha derli toplu başlayan konuk takım Aşkarbeylispor arzuladığı golü bulamayınca oyun üstünlüğünü yeniden eline alan Turunçluspor, 76. dakikada Ali Gürbüz'ün güzel golüyle skoru 3-0 yaptı. Hemen 2 dakika sonra ilk golün kahramanı Aygün sahneye çıktı ve  Turunçluspor'un 4. golünü Aşkarbeylispor  ağlarına gönderdi. Karşılaşma da 4-0 Turunçluspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

Süper Amatör lige yükselme yolunda önemli bir engeli aşarak sahadan 3 puanla ayrılan Turunçluspor camiasında büyük bir sevinç yaşandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol