Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Turunçluspor dolu dizgin gidiyor

Yayınlanma Tarihi : 30.12.2016 00:00 Bu haber 566 defa okundu

Hatay 1. Amatör küme futbol ligi (B) grubunda Play-Off mücadelesi Turunçluspor, kendisi gibi iddialı Kırıkhan Gücü Spor'u 2-1 yendi

Paylaş Paylaş Paylaş
Turunçluspor dolu dizgin gidiyor

Çekmece Futbol sahasında Ahmet Fındık, Fehmi Eser ve İhsan Güler hakem triosunun güzel yönetimindeki maç yağmur altında oynandı. Maça 3. dakikada yediği şok golle başlayan Turunçluspor,  daha sonraki dakikalarda üstün oynamaya başladı. 31. dakikada sağdan Ali Gürbüz'ün güzel ortasına şık bir kafa vuran Yaser skoru eşitledi: 1-1. Güzel oyununu sürdüren Turunçluspor 43. dakikada Ali Gürbüz'ün gene sağdan ortasına gerilerden gelen Semir güzel bir plasesiyle 2-1 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarısı da yağmur altında oynanan karşılaşmada 2 takımın çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince maç ta ilk yarıda atılan gollerle 2-1 Turunçlu'nun galibiyetiyle sonuçlandı.

KULÜP BAŞKANI FUTBOLCULARI KUTLADI

Bu arada maçtan sonra galibiyet nedeniyle futbolcularını kutlayan kulüp başkanı ve Turunçlu Mahallesi Muhtarı Muhsin Demirel, "Bu galibiyetle bize yeni yıl armağanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum.  Bu 3 puanı mahalle halkına ve kulübümüze destek olanlara armağan ediyoruz.  Bu azim ve hırsla play-Off'a yükseleceğinize inanıyor ve güveniyorum" şeklinde konuştu.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol