Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Türkiye Kent Konseyi'nde Devir Teslim Töreni

Yayınlanma Tarihi : 05.02.2024 19:01 Bu haber 76 defa okundu

Hatay Kent Konseyi'nin Yürütme Kurulu Üyesi olduğu Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nin dönem başkanlığı devir teslim töreni Kocaeli'de yapıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Türkiye Kent Konseyi'nde Devir Teslim Töreni

Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon ve Engelli Meclis Başkanı Hüseyin Ataşer'in de katıldığı toplantıda Türkiye Kent Konseyleri dönem başkanlığı görevini Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse'ye devreden Halil İbrahim Yılmaz, ev sahipliği için Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz'a teşekkür etti.

Akademik Engelli Meclisleri'nin katıldığı Engelsiz Kentler Çalıştayı'na Hatay'ı temsilen katılan Engelli Meclis Başkanı Hüseyin Ataşer "Çok verimli toplantı oldu. Muazzam hayat hikayeleri dinledik. Bizleri ağırlayan Kartaltepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman'a misafirperverliği için teşekkür ediyoruz" dedi. 

Başkan Nevide Kimyon ise "Engelsiz Kentler Projesi" kapsamında insan eliyle meydana gelen 'Afetler ve Deprem' konulu sunum yaptı. Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri başkanlığına seçilen Sedat Köse'yi tebrik eder, Kocaeli Kent Konseyi'ne düzenledikleri çalıştay için teşekkür ederiz" dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol