Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Tuncay: Durmadan çalışacağımızdan Kimsenin şüphesi Olmasın

Yayınlanma Tarihi : 13.03.2024 09:15 Bu haber 59 defa okundu

Türk Büro-Sen Hatay 2 Nolu Şube, 1. Olağan Genel Kurulunu yaparak resmen kuruldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan 1. Olağan Genel Kurul geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Tuncay: Durmadan çalışacağımızdan Kimsenin şüphesi Olmasın

ÇÖZÜLENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Genel Kurulda konuşan Türk Büro-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Kırar: “Türk Büro-Sen Hatay 2 Nolu Şube 1. Olağan Kurulumuzu önemli bir katılımla gerçekleştirdik. Amacımız doğrultusunda adliye çalışanlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözülene kadar mücadele edeceğiz. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olması temenni ediyorum. “dedi. 

SORUNLARIN HEPSİNİN FARKINDAYIZ

Türk Büro-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncay: “Bugün Hatay için çok önemli bir gün.  Türk Büro-Sen Hatay 2 Nolu Şube Hatay’daki adliye çalışanları için hiç durmadan çalışarak haklarını sonuna kadar savunacak. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda gece gündüz demeden çalışacağız. Adliye çalışanlarının birçok sorunun var. Bu sorunlar bazen aldığı maaş, bazen çok yoğun iş temposu bazen de güvenlik endişesi… Biz bu sorunların hepsinin farkındayız. Sorunları çözene kadar durmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 

HER ADLİYE ÇALIŞANININ YANINDA OLACAĞIZ

Üyelerimizin sorunlarını çözerken onların yüzlerinin güldürmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bunu daha kurulmadan yaptığımız Dünya Kadınlar Günü etkinliğimizle gösterdiğimiz düşünüyorum. Biz ayrım yapmadan her adliye çalışanının yanında olacağız, onların mutluluğu ve rahatı için var gücümüzle çalışacağız. 

TÜRKEŞ GÜNEY’E TEŞEKKÜR

Ayrıca şubemizin kuruluş sürecinde ve sonrasında bizimle birebir ilgilenerek her türlü sorunumuzu anında çözen, iletişim konusunda ve diğer konularda çok büyük bir mütevazılık gösteren Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Sayın Türkeş Güney’e teşekkürlerimiz sunuyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle Yönetim kurulumuza seçilen arkadaşlarımız tebrik ediyor, Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.  Gelen Kurul Sonucunda yönetim kurulu şu şekilde oluştu: İbrahim Kırar, Mehmet Tuncay, Muzaffer Erhan şen, Gülşah sezer, Melih Bestami Karaoğlu, Oğuz Karabay, Mehmet Emre.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol