Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Trafikte Yaşanan Tartışmada Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

Yayınlanma Tarihi : 06.04.2024 23:52 Bu haber 42 defa okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde trafikte yaşanan tartışma ve kavgada Paç Meydanı savaş alanına döndü. Bir kişi bıçakla yaralandı, kavgaya karışan polis ise meslektaşları tarafından gözaltına alındı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Trafikte Yaşanan Tartışmada Bir Kişi Bıçakla Yaralandı

Edinilen bilgilere göre trafikte yaşanan tartışma İsmet İnönü (Paç) Meydanında fiziki kavgaya neden oldu. Ağız dalaşıyla başlayan tartışma büyüdü,  kavga edenlerle araya girenlerin birbirine tekme tokat, yumruk attığı olayda çevredekiler büyük tedirginlik yaşadı. 

İddiaya göre arbede esnasında kavga edenlerden biri diğerinin belindeki (Polis olduğu sonradan anlaşıldı) silahı alıp kaçmak istedi. Silahı geri almak için peşine düşen polis, kaçanı yakaladı ve arbede yine devam etti. Kavgada bu kez bıçak kullanıldı.

Bir şahsın bıçakla yaralandığı kavgayı ayırmak için araya bölgede görevli trafik polisi ve vatandaşlar da girdi. Bıçakla yaralanan şahıs ise bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla, tedavi altına alınmak üzere hastaneye götürüldü.

Bir kişinin bıçakla yaralandığı kavgaya karışan polisi, meslektaşları gözaltına aldı ve kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol