Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Toplum Yararına Her şeyde Varız!

Yayınlanma Tarihi : 14.12.2023 12:46 Bu haber 121 defa okundu

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, demir çelik, kömür sektörü ve liman işletmeciliğinde bölgede hizmet veren Atakaş Şirketler Grubu’ nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Toplum Yararına Her şeyde Varız!

Atakaş Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Recep Atakaş ve yönetim kadrosu tarafından karşılanan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İşadamı Recep Atakaş ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Atakaş’ın üretim tesislerini inceleyerek, şirketin faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgiler aldı. Masatlı, sektördeki gelişmeler ve şirketin bölgedeki rolü üzerine istişarede bulundu.Toplum Yararına Her şeyde Varız!

Atakaş Şirketler Grubu’nun bölgedeki ekonomik ve ticari dinamizme katkı sağlayan önemli bir aktör olduğunu vurgulan Vali Masatlı,  işadamı Recep Atakaş’a Hatay ekonomisine ve istihdama katkılarından dolayı  teşekkür etti.

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş da, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her geçen gün büyüyen şirket yapısı ve binlerce kişilik Atakaş ailesi ile daime en iyiyi yapmayı kendilerine ilke edindiklerini ve sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarına ve sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini söyledi.

Eğitimin her şeyden önce geldiğine inandığını, bu ilkeden yola çıkarak iki Anadolu Lisesi, iki endüstri meslek lisesi, bir öğrenci yurdu ve bir de anaokulu yaptırdığını belirten Atakaş, toplum yararına olan her projede “Ben de varım” diyerek destek olmaya çalıştığını ifade etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol