Hatay Mahalli Haber
MENÜ

TOMRUKSUYU MAHALLESİ'NDE BAŞKAN ERYILMAZ'A SEVGİ SELİ

Yayınlanma Tarihi : 02.06.2023 21:23 Bu haber 143 defa okundu

Makamdan değil alanda birlikte yönetme anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, her gün farklı mahallelerdeki vatandaşlarını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla gece gündüz çalışmalara devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
TOMRUKSUYU MAHALLESİ'NDE BAŞKAN ERYILMAZ'A SEVGİ SELİ

Tomruksuyu Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Eryılmaz, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.TOMRUKSUYU MAHALLESİ'NDE BAŞKAN ERYILMAZ'A SEVGİ SELİ

Başkan Eryılmaz, sosyal medyada hesaplarından yaptığı açıklamada; " Tomruksuyu Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemizin sorunlarını halkımızdan dinleyerek, problemlerin hızlı bir şekilde çözülmesiyle ilgili çalışmalarımıza başladık.TOMRUKSUYU MAHALLESİ'NDE BAŞKAN ERYILMAZ'A SEVGİ SELİ

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam ederek, yaralarımızı saracak ve ilçemizin her köşesini yeniden inşa etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Her ziyaretimizde bizleri ilgiyle karşılayan ve teveccüh gösteren, Tomruksuyu Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum."  ifadelerine yer verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol