Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Titus yolu ilgi çekmeye devam ediyor

Yayınlanma Tarihi : 03.10.2016 00:00 Bu haber 653 defa okundu

Titus Yolu ilgi çekmeye devam ediyor. Samandağ Belediyesi Aerobik Step kursiyerleri bölgeye hayran kaldı.
HÜLYA NEHİR: TANIYACAĞIZ, TANITACAĞIZ VE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Samandağ belediyesi Aerobik step kursiyerleri hafta sonunda doğa gezisi düzenleyerek bölgeyi daha iyi tanıma fırsatı yakaladılar. Samandağ kaymakamlığı ve Samandağ belediyesinin ortaklaşa yürüttükleri DOĞAKA destekli Titus Yolu Projesinin bir bölümünü gezme imkanı bulan kursiyerler tarihi bölgenin güzelliği karşısında hayranlıklarını dile getirdiler. 
Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir’in öncülüğünde gerçekleşen doğa yürüyüşünde bölgede bulunan tarihi alanlardan Antik liman, Buğday depoları, Pazar yeri (Agora) Pencereli mağara, Kaya merdivenleri ve değişik mimari yapılar gezildi. Bölgenin tarihi yapısı ve şehir düzeni konusunda bilgilendirmeyi ise İsmail Zubari yaptı.
Geziden sonra Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir tarafından Çevlik’te kurulan ve el ürünlerinin sergilendiği kulübede katılanlara kahvaltı ikramı yapıldı. Nehir burada yaptığı açıklamada “ilçemizi tanıdıkça ne kadar büyük bir tarihi mirasa sahip olduğumuzu daha iyi anlıyoruz. Bu geziler sayesinde bizler de bölgemizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Bizler tanıdıkça ilçemizi tanıtacağız ve bu sayede ilçemizdeki esnaf, üretici ve tüm kesimler kazanacak.” Çevlik’te Belediyenin kurduğu satış kulübesinde kadınların el ürünlerini sergilediklerini ifade eden Nehir, kadınlarımız hayatın her alanında varlar. Bizler bu alanı daha da geliştirmek ve toplumun tüm kesimlerine yaymak azmindeyiz” dedi.
Samandağ Belediyesi Aerobik Step kursiyerleri doğa gezisine Kadın Dayanışma Derneği başkanı Hülya Nehir, SGK Müdürü Gülay Ateş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Titus yolu ilgi çekmeye devam ediyor

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol